wie ben ik

marjan-10-jaar

Mijn naam is Marjan Bulsing, geboren 1 September 1965 te Ridderkerk.                 rechtop-foto

Spiritueel en Coaching Centrum Den Engel is opgericht in april 2008.

Ik ben medium, paragnost, Spiritueel heler, om het wat makkelijker/begrijpender te maken noem ik mezelf energetisch werker. ( ik kan mensen niet genezen!).

Ik ben werkzaam als professioneel Coach/Counselor. In de loop van mijn leven heb ik mezelf ontwikkeld als Energetisch werker. Dit houdt in dat ik werk vanuit mijn energie tezamen met de energie van de kosmos en van degene die tegenover me zit. Van de lessen in mijn eigen leven heb ik veel mogen leren. Mijn passie is om vanuit de kracht, de liefde en energie te kunnen werken met mensen die open staan voor verandering en dat ze het lef hebben om naar zichzelf te kijken. Het meervoud van lef is leven.

De bewustwording van je eigen handelen, het teruggaan naar jezelf en de controle voelen vanuit je gevoel worden onder de loep genomen.  Dit begeleid ik met liefde, confrontatie, spiegeling, directheid, eerlijkheid, muziek en dat wat je op het moment nodig hebt.

Het teruggaan naar jezelf is een grote uitdaging. Hierdoor kun je de balans terugvinden. Het onder ogen komen wat we werkelijk met onszelf doen is een belangrijke stap in het proces.  Het maken van onze eigen waarheid met onze gedachten en dat wat we hebben geleerd, terwijl we merken dat we ons gevoel niet volgen, komen ook aan bod. Doen wat er van ons verwacht wordt, aanpassen aan de omgeving, reageren volgens de opvoeding terwijl we ons gevoel negeren of het er niet laten zijn, zijn zaken die ons vaak niet verder brengen in het leven. De erkenning van ons ‘zijn’ is erg belangrijk en krijgt de volle aandacht.

Lichaam en geest worden weer samen gebracht en mogen weer 1 zijn (holistisch). Ik wil je graag bijstaan in jouw eigen helingsproces.  Dat kan in verschillende vormen, zoals middels coachingsgesprekken, consulten, meditaties, familieopstellingen, themadagen en ‘terug naar jezelf’ weekenden.

Mijn opleidingen

Sociaal Pedagogisch hulpverlener

Familie opstellingen HBO en Master familie opstellingen

Diverse cursussen op het gebied van communicatie

Crisiscounselor

Psycho Sociale Basis kennis

Medische Basiskennis

Zelfstandig trouwambtenaar

EMDR