Huisreiniging

Huisbezoek

In ons huis maken we van alles mee. Onze ‘veilige haven’ kan soms te maken hebben met een disbalans van onze emoties. We zijn wel eens verdrietig, boos of hebben met andere emoties te maken. Ook bezoekers van ons huis brengen hun eigen emoties mee en laten deze soms achter. Daarnaast kan het zijn dat de water- en aarde-energie ons een onbestemd gevoel geven. Dan stroomt de energie niet meer bij ons en/of in ons huis.

In al deze gevallen kun je een afspraak maken met Marjan. Zij komt bij je thuis om de balans van de energie in het huis te herstellen. Soms zal zij het huis reinigen d.m.v. het branden van salie.
Daarnaast kan het zijn dat jij of jouw kinderen last hebben van zgn. ‘boze’ energieën/entiteiten of geesten/spoken zien etc. Tijdens een huisbezoek kan Marjan deze negatieve energieën weghalen.

Het is prettig als iedereen van het in het huis wonende gezin bij een huisbezoek aanwezig is, maar is niet strikt noodzakelijk. Verder geeft Marjan adviezen en tips.

Uit ervaring is inmiddels gebleken dat vooral kinderen het vertrouwen weer terugvinden en aanzienlijk rustiger worden (ze kunnen weer rustig slapen zonder enge dromen of het zien van spoken) na een huisbezoek van Marjan.

Gepubliceerd door

admin

MIjn naam is Marjan Bulsing. Ik ben Counselor, Coach, energetisch werker, familie opsteller.