Magnetiseren/Energetisch werken.

logo-den-engel

Magnetiseren

Magnetiseren is het overbrengen van een (polariteit)energie door middel van de handen bij iemand waarbij de energie verstoord is. Polariteit is gebruikmaken van de levenskrachtige energiestroom waarover iedereen van nature beschikt in zijn of haar handen. Door gebruik te maken van deze stroom kan de magnetiseur bij iemand anders energie vrijmaken en in evenwicht brengen. Wanneer deze energie ongehinderd kan stromen, voelt men vrede, liefde, vreugde en gezondheid. Dat je energie verstoord is, kun je herkennen aan veel lichamelijke klachten. Zoals vastzittende lichaamsdelen (o.a. schouders en nekwervels), maar ook spanningen op maag en/of keel en nog veel meer.

Ieders lichaam bevat positief en negatief geladen energie. De aanwezige positieve en negatieve energie in jouw lichaam geeft een soort blauwdruk van je leven weer. Jouw emoties, jouw kennis van zaken, jouw overtuigingen, jouw verdriet, de nare én leuke gebeurtenissen……noem maar op. Kun je jezelf voorstellen dat er in de loop der jaren wel hier en daar wat gebeurd is? En dat dit energieblokkades hebben kunnen opleveren? Blokkades die zich bij een mens voordoen, kunnen veroorzaakt worden door problemen waar men zich geen raad mee weet of die men denkt verdrongen te hebben. Ze zijn dan weggestopt en opgekropt (men heeft de welbekende muur om zich heen gebouwd). Dit kan dan leiden tot lichamelijke en/of psychische klachten (pijn hebben/ziek worden). Pijn hebben of ziek worden is meer zoiets van: “help, er valt hier iets los te laten”. Hierbij kan ik je helpen.

Wanneer ik iemand magnetiseer zal ik met mijn handen langs je lichaam gaan om de spanningen te voelen die behandeld moeten worden en vervolgens neem ik deze met mijn handen weg. Meestal hoeft ik je niet aan te raken en anders vraag ik hier toestemming voor.

De oorzaak van de klachten is bepalend voor het aantal behandelingen. Ook kan het zijn dat het belangrijker is dat er aan de oorzaak gewerkt wordt i.p.v. het alleen toepassen van magnetiseren.

Magnetiseren wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.