Hoog gevoelige kinderen

marja-aangepast

Hooggevoelige kinderen

Kinderen worden geboren en velen van hen hebben bijzondere gaven. Zij willen ons iets vertellen en dat kan op jonge leeftijd al ontaarden in wijsheden, het laten zien van emoties, het ontwikkelen van bepaalde ziektes, etc. Ook de prikkels die ze meekrijgen van familieleden, gezinsleden, kinderen op school of via het uitoefenen van hobby’s, etc. maken dat veel kinderen zich uit balans voelen. Dit uit zich vaak in slecht of niet kunnen slapen, enorme emotionele ontladingen, allergieën, ziektes, verschijnselen van ADHD, ADD, vormen van autisme, dislectie en/of discalculatie en concentratieproblemen. Deze kinderen worden vaak hoog sensitief, kristalkinderen, indigo of nieuwentijdskinderen genoemd.

Tijdens een kinderconsult worden kinderen geaard en geleerd dat ze weer gewoon kind mogen zijn en voelen. Zij krijgen van mij tips en handvatten. Als ouder bent u bij het eerste gesprek aanwezig. 

Kosten
Kinderen tot 16 jaar € 50,00

Ik sta ingeschreven bij de ABvC, Algemene beroepsvereniging voor Counseling en de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Een groot aantal zorgverzekeraars erkent de waarde van Counseling en vergoedt (een deel van) de kosten. Vergoedingen-zorgverzekeraars-2021-abvc