wie ben ik

marja-aangepast

Mijn naam is Marjan Bulsing, geboren 1 September 1965 te Ridderkerk.                 rechtop-fotoSpiritueel en Coaching Centrum Den Engel is opgericht in april 2008Ik ben werkzaam als RegistercousellorABvC® bij de beroepsverenigingen ABVC en RBCZ. 

Ik ben medium, paragnost, spiritueel heler, om het wat makkelijker/begrijpender te maken noem ik mezelf energetisch werker. (ik kan mensen niet genezen!)

In de loop van mijn leven heb ik mezelf ontwikkeld als Energetisch werker. Dit houdt in dat ik werk vanuit mijn energie tezamen met de energie van de kosmos en van degene die tegenover me zit. Van de lessen in mijn eigen leven heb ik veel mogen leren. Mijn passie is om vanuit de kracht, de liefde en energie te kunnen werken met mensen die open staan voor verandering en dat ze het lef hebben om naar zichzelf te kijken. Het meervoud van lef is leven.

De bewustwording van je eigen handelen, het teruggaan naar jezelf en de controle voelen vanuit je gevoel worden onder de loep genomen.  Dit begeleid ik met liefde, confrontatie, spiegeling, directheid, eerlijkheid, muziek en dat wat je op het moment nodig hebt.

Het teruggaan naar jezelf is een grote uitdaging. Hierdoor kun je de balans terugvinden. Het onder ogen komen wat we werkelijk met onszelf doen is een belangrijke stap in het proces.  Het maken van onze eigen waarheid met onze gedachten en dat wat we hebben geleerd, terwijl we merken dat we ons gevoel niet volgen, komen ook aan bod. Doen wat er van ons verwacht wordt, aanpassen aan de omgeving, reageren volgens de opvoeding terwijl we ons gevoel negeren of het er niet laten zijn, zijn zaken die ons vaak niet verder brengen in het leven. De erkenning van ons ‘zijn’ is erg belangrijk en krijgt de volle aandacht.

Lichaam en geest worden weer samen gebracht en mogen weer 1 zijn (holistisch). Ik wil je graag bijstaan in jouw eigen helingsproces.  Dat kan in verschillende vormen, zoals middels Counseling gesprekken, Crisis Counseling consulten, meditaties, familieopstellingen, themadagen en ‘terug naar jezelf’ weekenden.

Sinds 2018 ben ik zelfstandig trouwambtenaar, ik heb al verschillende stellen getrouwd en dat doe ik met passie mensen op deze manier verbinden vind ik waardevol. Mocht je interesse hebben neem contact met mij op.

 Tel: 0628066558

Email: info@centrumdenengel.nl

Mijn opleidingen:

Sociaal Pedagogisch hulpverlener                                                                        

Familie opstellingen HBO en Master familie opstellingen                                

Diverse cursussen op het gebied van communicatie                                             

Crisis counselor                                                                                               

Psychosociale Basis kennis                                                                                   

Medische Basiskennis                                            

Supervisie voor ABVC leden NTI                                                                                

EMDR                                                                                                              

Zelfstandig trouwambtenaar

Hechting en Relaties

Autisme

Narcisme